top of page
Jonge professionals die bouwen aan toekomst AI_edited.jpg

Welkom @ FutureFit

Talent in Lancering. Partnerschap in Actie.

We zijn er om de eerste stappen van jongeren op de arbeidsmarkt gemakkelijker en betekenisvoller te maken. Op deze pagina kom je meer te weten over wie we zijn, wat we doen en hoe we samen kunnen werken aan een duurzame toekomst waar ieder een plekje weet te vinden!

FutureFit: About

FutureWa?

FutureFit heeft als doel om een brug te slaan tussen jongeren en de arbeidsmarkt, en om ervoor te zorgen dat elke jongere de vaardigheden en kennis heeft om zich vrij te kunnen bewegen op die arbeidsmarkt. We zijn geboren uit een reactie op het rapport IkWilEenGids, dat de noodzaak aantoont om jongeren die hun eerste stappen op die arbeidsmarkt zetten beter te begeleiden. FutureFit richt zich op het creëren van een duurzame toekomst door jongeren te helpen hun plek op die arbeidsmarkt te vinden. Er loopt een pilootproject in Gent.

FutureWa AI.jpg
FutureFit: About Me
Hoe dan AI_edited.jpg

Hoe dan?

  • Tijdens jongerenconferenties krijgen jongeren de kans om van professionals te leren en hun netwerk uit te breiden.

  • Door ontmoetingsmomenten te organiseren tussen jongeren en organisaties, bevorderen we samenwerking, wederzijds begrip voor elkaars werking en dichten we de groeiende kloof.

  • Onze reeks workshops en trainingen omvat sollicitatietraining, versterken van soft skills, versterken van de normatieve professionalisering... We werken op maat voor organisaties en de noden die leven bij jongeren. Zo trachten we jongeren voor te bereiden op de uitdagingen van de hedendaagse arbeidsmarkt en organisaties om die jongeren op een duurzame manier verder te ondersteunen.

  • Tijdens hun zoektocht naar werk begeleiden we jongeren met speciale aandacht voor het keuzeproces, hun normatieve professionalisering en de ontwikkeling van soft skills.

FutureFit: Welcome

Voel je die

FutureFit vibe?
Volg ons op insta!

FutureFit: Text
FutureFit: Instagram
bottom of page